Frågor & Hjälp

Kan någon hjälpa mig med mods?

2013-03-13 18:50 #0 av: Pelle Långlös

Min mellersta tjej har tjatat i flera månader om att jag skall ladda ner mods. Jag vet på ett ungefär hur man gör. Googlade förut och fick upp en jättebra sida med en massa roliga mods men den hittar jag inte längre. Kommer inte ens ihåg vilka ord jag sökte på.

Hon vill ha helikopter och drakar och nånting mer som jag inte kommer ihåg. Googlade nyss om hittade en som jag gillade men nedladdningen går bara till en Livid program som jag inte vill installera (haft den förut). Hur hittar jag mod som jag kan ladda ner och sedan installera på spelet.

Och hur uppdaterar jag min minecraft? Ser att 1.5 kommit ut.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-13 19:04 #1 av: felle-j

Det där med att du kommer till iLivid är för att du klickar på en reklam. Dom brukar lura en. Men scrolla längre ner  på sidan och kolla efter mod nedladdningen.

Och för att uppdatera minecraft så loggar du bara in när du är ansluten till internet och väljer update now som kommer poppa upp.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.