Frågor & Hjälp

Kan inte logga in!

2015-12-22 08:23 #0 av: Netherlanddwarf

Hej! Jag köpte Minecraft för några år sen och spelade då mycket. Nu har jag inte varit inne på något år, men när jag ska logga in på min nya dator står det "Sorry, but we can't log in with your username. You have migrated your account, please use your email address."
Jag har provat att logga in med emailadressen, men det gick inte heller. Sedan provade jag att trycka på glömt lösenord, men fick inget mail. Någon som kan hjälpa mig eller vet vad som är fel? (Jag är 100 på att det är rätt inloggningsuppgifter)

Anmäl
2015-12-22 11:19 #1 av: Cireea

Du är säker på att ingen har dina uppgifter och på så sätt ändrat emailadress och lösenord? 

Här kan man läsa lite om olika problem man kan stöta på: https://help.mojang.com/customer/en/portal/articles/438361-account-migration-issues 

Om det är så att någon kan ha fått tag på dina uppgifter så behöver du detta för att styrka att kontot är ditt egentligen när du kontaktar Mojang för att få tillbaka kontot: https://help.mojang.com/customer/portal/articles/361380-what-is-a-transaction-id-

Har du testat ladda ned Minecraft på nytt? 
Har du testat logga in på Minecraft.net och inte i själva launchern för spelet?

Om du inte kan logga in på varken Minecraft.net eller hittar en lösning själv så bör du nog kontakta Mojang. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.