Frågor & Hjälp

Fusk o server bekymmer

2016-11-21 21:31 #0 av: Callaway

Hej! Jag är ny här och kom hit för att jag har fått problem. Vill först säga att det är min son som 

lurade in mig i de här tidskrävande spelet som inte går att sluta med :-)

Jag har skaffat mig en server för att vi ska kunna umgås på ett annorlunda och kul sätt genom skapandet i Minecraft. Nu har en tjej satt klorna i honom och har inte längre tid med varken mig eller spelet. Jag fortsätter dock spela ändå. Visst är det ett kul spel…

Nu senast hände en olycka då jag gräver i nivå 12 för att lägga järnväg och samtidigt hitta diamanter, jag råkade hacka mig in i en lavaflod, ingen fara i sig, allt går ju så lugnt att man hinner undan i vanliga fall. Den här gången kom jag inte undan, min mus var allt för snabb i rörelse inställningen, (nu mer ändrad) när jag vände mig om för att spring abort så vände jag mig ett helt varv istället för ett halvt, med påföljd att jag sprang rätt in i lavan och dog. suck…

Jag hade massor av dyrbara föremål på mig och 48 i level, allt brann naturligt vis upp. Jag har nu hamnat i (depression) förlusten var enorm.

Hur ställer jag tillfälligt om min server så jag kan fuska mig till de jag förlorat och återta mitt normala spelande igen som att inget har hänt.

Ett annat bekymmer som jag börjar få, är att spelservern bara är tilldelad 1MB i ram, jag skulle vilja höja detta till 4MB, men hur gör jag en sådan sak?

Jag använder McMyAdmin som ligger i en NAS server från Qnap.

Om någon vet hur jag kan göra, var då otroligt tydlig med ert svar då min kunskap i övrigt är näst intill obefintlig :-)

Tack för den hjälp jag kan få.

/Michael

Anmäl
2016-11-21 21:43 #1 av: Cireea

Om du är op på servern så skriver du bara /gamemode c i chatten så hamnar i creative mode. Då kan du ordna tillbaka dina förlorade saker och sedan kan du skriva /gamdemode s  för att komma tillbaka till survival mode. Glad 

För att ge dig själv Xp så kan du skriva /xp *mängden xp* dittnamn (Exempel: /xp 10000 Cireea). Du kan även sätta dig själv på rätt level direkt genom att skriva exempelvis /xp 48L  Cireea. 

Här är en tutorial för att ge Minecraft mer minne: http://www.minecraftforum.net/forums/support/unmodified-minecraft-client/tutorials-and-faqs/1871637-tutorial-allocate-more-memory-for-minecraft

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-11-21 22:12 #2 av: Callaway

Det är otroligt? Tack! Vad glad du gör mig!

Vad är op. förmodligen någon förkortning för operatör av något slag. Var någonstans i menyerna ändrar jag till att bli op. Jag försökte läsa tidigare inlägg där du gav samma svar till någon annan, förstod lika lite då som nu. Det var då jag insåg att jag behövde skriva ett eget inlägg.

Anmäl
2016-11-21 22:14 #3 av: Callaway

ursäkta. jag måtse prova först innan jag ställer frågan. :-)

Anmäl
2016-11-21 22:19 #4 av: Callaway

jag hade ingen behörighet. Så, var ändrar jag någonstans nu för att bli op

Anmäl
2016-11-21 22:32 #5 av: Cireea

Här har du två sidor som kanske kan hjälpa med förklaringen kring hur du gör dig själv till op med McMyAdmin:

http://clients.fragnet.net/knowledgebase/74/Setting-up-permissions-GroupManager-with-McMyAdmin.html

http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-tools/1263570-mcmyadmin-questions

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2016-11-21 23:08 #6 av: Callaway

Sååå värdefullt när folk har kunskap, de är villiga att dela med sig av till folk som inget begriper. Tack igen.

Snart kan det riktiga livet återgå till det normala, nämligen det som finns i Minecraft. Synd att det är en massa vardagar framöver med arbete och andra eländiga måsten.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.