Servrar/Realms

lucky island

2018-09-03 20:27 #0 av: tallenhugo

Hej!

Barnen har spelat lucky Island på servern cubecraft.net. För en tid sedan poppade en ruta upp där man ska Agree or Disagree till en privacypolicy. Problemet är att det inte går att varken Agree eller disagree, rutan poppar upp igen så fort man försöker komma vidare efter att ha tryckt på Agree (har även prövat att disagree med samma resultat). Någon som råkat ut för något liknande? Någon som har ett tips hur man kan komma förbi. Har fått tips om att shiftknappen troligen fastnat men funkar inte-hjälper inte. Har provat att ta bort servern och lägga till igen, men rutan är kvar. Mycket tacksam för svar.

Korkad morsa

Anmäl
2018-09-04 21:29 #1 av: Syntium

Skulle nog råda dig till att ta kontakt med ägarna av servern eller alternativt om det finns ett forum kopplat till den.

"I live in my own little world, but it's okay, they know me here"

Sajtvärd för Minecraft och Skrivlust

Twitter: @syntium

Anmäl
2018-09-05 18:49 #2 av: tallenhugo

Tack för tips. Har gjort det och blivit hänvisad till en tråd som diskuterat saken men de tipsen som kommit fram där har inte funkat tyvärr. Men kan leta lite till efter cubecraft-forumTummen upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.