Etikettallmänt
Läst 3339 ggr
Cireea
2016-11-17, 21:35

MineZ

Välkommen till den zombieapokalypse du alltid velat ha. I multiplayerspelet Minez möter du ljudkänsliga zombies och blodtörstiga spelare.

MineZ är ett Minecraft plugin som är baserat DayZ, som är ett mod till Arma II men som också blivit ett eget multiplayerspel. MineZ är ett multiplayerspel som bara finns att spela på Shotbow Network, en länk till servern hittar ni längre ned. 

MineZ går ut på att överleva så länge som möjligt i en värld fylld av zombies och andra spelare. När man kliver in i världen börjar man med en lädertunika, ett träsvärd, en vattenflaska och ett bandage. Ditt jobb är nu att överleva. 

Runtom i världen finns det kistor som innehåller allt från mat till bättre rustning. Ditt uppdrag är att utforska världen för att hitta vapen, mat och rustning som ska hjälpa dig att överleva. Det finns olika sorters kistor i MineZ, vissa vanliga än andra, och det är därför viktigt att hitta olika varianter för att samla allt man behöver. 

För att underlätta när du spelar kan du använda dig av en karta som finns till MineZ. Kartan hjälper dig med information om varje plats, exempelvis kan kartan ge dig information om hur mycket zombies det spawnar i en stad eller vilka sorts kistor som man kan hitta. Länk till kartan över MineZ

Server ip: eu4.minez.net

Resten får du ta reda på själv.😉

______________________________________________________________________________________

Bild: XG_PRO via Nova Skin (CC BY-NC-SA 3.0)


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Cireea
2016-11-18, 01:10
#1

Underbart minigame som jag lagt ned många timmar på. 🙂 Trots att jag spelat mycket har jag bara varit uppe i norr några fåtal gånger då det är svårt att konkurrera med de som etablerat grupper där uppe.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Upp till toppen