Etikettallmänt
Läst 3164 ggr
Cireea
2017-06-25, 16:12

Illagers

Man brukar säga att en Illager är en ond släkting till Villagers.

Det finns för tillfället tre typer av Illagers men det här är en rätt ny mob och därför kan man vänta sig att det kommer fler tillägg. Illagers kan man enbart hitta i ett Woodland Mansion

Vindicator 

En Vindicator har en yxa som vapen och är fientlig mot både villagers och spelare. När en Vindicator inte attackerar har de armarna korsade, precis som en villager, och visar därför inte yxan som de har i handen. 

Om en Vindicator är döpt till Johnny kommer den vara fientlig mot alla mobs förutom evokers, gasts, illusioners och andra vindicators. 

Om en Vindicator dödas kan de droppa något form av byte, oftast en (1) emerald. De har också 8,5% chans att droppa sin yxa. 

Evoker 

En Evoker attackerar spelare, villagers och även Iron Golems som är inom en radie på 16 block. När en Evoker inte försöker sammankalla en attack försöker den istället springa bort från spelaren för att undvika att själv bli attackerad. 

Evokers har tre olika sätt att attackera: fang attack, Vexes och slutligen en sorts trollformel som ändrar färg på ett fårs ull från blå till röd. Den sista attacken är något diffus. 

En Evoker brukar oftast använda sig av en fang attack för att sedan sammankalla några vexes. En Vex är en fientlig flygande mob som håller i ett järnsvärd.

När man dödar en Evoker droppar som alltid ett (1) totem of undying. Dom kan också droppa emeralds. 

Illusioner

Illusioners attackerar spelare, villagers och även Iron Golems som är inom en radie på 12 block. Illusioners attackerar med trollformler och sin pilbåge. 

Denna typ av mob ar två olika trollformler. Den ena gör motståndaren blind i 20 sekunder och den andra spawnar en kopia och gör den riktiga Illusioner osynlig.

När man dödar en Illusioner kan deras utrustning som spawnat naturligt droppa (exempelvis deras pilbåge). Chansen att de droppar något är 8,5% och då med en slumpmässig durability.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Axel_nummer2
2017-07-25, 21:10
#1

Coolt

Upp till toppen